Missä mennään

Pitkään, pitkään aikaan en ole avannut tietokonetta ja ryhtynyt kirjoittamaan. Syynä on yksinkertaisesti ajanpuute, sillä koulussa toinen jakso vei kaikki mehut hektisyydellään ja jouluna tuli matkustettua monta kertaa Tampereen, vanhempieni ja poikaystäväni vanhempien luona. Tammikuun alussa olimme poikakaverini kanssa viikon Wienissä latautumassa ja uppoutumassa kulttuuriin Vivaldin ja monien museoiden kautta. Loput tammikuusta otin aikaa itselleni ja lukemiselle, ja päätin palata blogin pariin kun olen saanut hommat kunnolla käyntiin ja muutenkin elämäni kohdalleen.



Nyt minulla on lukusuunnitelma, josta tosin olen jäljessä muutaman päivän pian koittavan tenttiviikon takia. Lukusuunnitelmani kuuluu pääpiirteissään näin:

-Luen lukion biologian kirjat, noin kirjan per viikko, lähinnä kokonaisuuksien kertaamisen toivossa.
-Teen Mafyn yo-kursseista kaiken ennen kuin lisenssi loppuu maaliskuun loppupuolella.
-Opiskelen hyvin tällä hetkellä olevaa ihmisen fysiologian ja anatomian kurssia.
-Kun Mafylisenssi loppuu biologian kertaamisen ohella, vaihdan eri valmennuskurssien kirjoihin, joista teen vaikeimpia tehtäviä apinan raivolla pääsykokeeseen asti
-Räpistelen läpi yliopiston kursseista opintotuen toivossa.

Lukusuunnitelmani on melko yksinkertainen, mutta mielestäni ei ole järkeä tehdä tuota tarkempaa suunnitelmaa kun on alla jo niin paljon koulunkäyntiä kuin minulla on, sillä mikään asia ei tule uutena. Sen sijaan keskityn heikkouksiini, kuten mekaniikkaan ja termodynamiikkaan, ja hion taitojani niissä mahdollisimman paljon.

Blogiini ajattelin tänä keväänä laittaa melko lyhyitä postauksia siitä, miten edistyn. Toivottavasti tekin edistytte suunnitelmien mukaan!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten pääsin lääkikseen?

Lukusuunnitelma syksylle

Mitä lääkiksen ekana vuonna opitaan?