Mafyn harjoituskoe

Tein jokin aika sitten Mafyn ilmaisen harjoituskokeen, mutta mulla ei ole vielä ollut aikaa kirjoittaa siitä. Nythän kaikilla on kovin loppukiri meneillään ja mulla myös viimeiset labrat, hammaslääkärit, työpäivät, tentit ja pitipä vielä järjestää teekkarien judokerhon kevätkokous koska olen sen puheenjohtaja tänä vuonna. Helpotusta alkaa kuitenkin jo tuntua vaikka tänään pitää vielä olla labrassa viiteen asti, huomenna varmaan neljään ja sen jälkeen siirtyä turvokkeen yleiskokoukseen edustamaan judokerhoa.

Kyseinen Mafyn harkkakoe oli kokonaan monivalintaa ja siksi halusinkin erityisen kovasti tehdä sen. Monivalinnat on nimittäin ehdottomasti mun heikoin osa-alue, ja siksi niitä pitäiskin treenata kovasti. Kokeen voit hankkia itsellesi täältä.

Koe alkoi aineistotehtävällä, joka meni minulta ehkä keskiverrosti. Aineistoja en ole harjoitellut kovinkaan paljoa ja monia pisteenmenetyksiä tulikin lukuvirheiden takia. Monia turhia pisteenmenetyksiä tuli muissakin tehtävissä huonosti luetun kysymyksen takia. Itse kokeessa on siis pakko keskittyä lukemaan tehtävänanto huolellisesti.

Kokeen perustehtävät menivät melko hyvin ja osaaminen tuntui vahvalta vaikka en ollut vielä käynyt kaikkia aihealueita läpi. Kokeessa oli kuitenkin todella inhottava lauseiden yhdistelytehtävä, jollaisia harrastettiin paljon aikaisemmissa pääsykokeissa. Tehtävä menikin nollille, joten bilsaa täytyy vielä kerrata. :D

Kokeesta sain pisteitä 106/201 eli 52,7% oikein. Arvioitujen sisäänpääsyrajojen mukaan olisin tarvinnut 128 pistettä. Mun mielestä tulos oli kuitenkin hyvä ottaen huomioon, että sain paljon miinuspisteitä kirottujen monivalintojen takia.

Tuon kokeen jälkeen motivaatio on vaan kasvanut, mutta nyt pitää vain rutistaa viimeiset viikot kokeeseen asti. Koko ajan jännittää ja stressaa kun on oikeasti mahkuja päästäkin sisään. Toivon todella että pääsenkin tänä vuonna ja tietenkin olis kiva nähdä teidät kaikki luokkakavereina tai tulevina kollegoina syksyllä. :)

Tsemppiä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten pääsin lääkikseen?

Lukusuunnitelma syksylle

Mitä lääkiksen ekana vuonna opitaan?